Ajankohtaista

Hiilimön Erästäjät ry:n, Vuosikokous on päättänyt, että lohenpyynti Kemijoella seuran alueella on luvanvaraista. Luvan hinta 100 e. Lisätietoja Petri Tomminen p. 045 6321433 tai johtokunnan jäseniltä.

ILMOITA SEURAN SIHTEERILLE JÄSENREKISTERIN PÄIVITTÄMISTÄ JA JÄSENMAKSUJEN LASKUTTAMISTA VARTEN YHTEYSTIETOSI!! hiilimonerastajat@gmail.com tai 0405198981. Kiitos!

Tässä linkki:

https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/pyydyslupa/alueet/pello-ylitornio.html

AMPUMAJAOKSEN TOIMINTA 2024

Ke 15.5. klo 17.30. Ampumakilpailut, Toimitiloilla.

Ampumaillat keskiviikkoisin klo 17.30. alkaen. Lisätietoja Pasi Lassuri 040 843 9521

KALASTUSKILPAILUT 2024

Järjestämme tänä vuonna kaikki kalastuskilpailut yhteistyössä Kemin Seudun Urheilukalastajien kanssa. Pidimme syksyllä yhteistyöpalaverin ja ensimmäiset yhteistyössä järjestetyt kilpailut ovat Yleiset Lapin mestaruus- madepilkit La 17.2. Kemijoen jäällä, lähtöpaikka Keminmaan Venesatama. Osallistumismaksu 10 e ja Rahapalkinto 60 % tuotosta. Paikalla myös kanttiini palvelee kilpailujen ajan.

La 16.3. KSUK ja HE jäsentenväliset mestaruuspilkkikilpailut, Paikka ilmoitetaan myöhemmin ja kyyti järjestetään, jos kilpailut ei ole lähialueella. Seuraile kotisivujen ilmoittelua ja ole yhteydessä kalajaoston vetäjä Kari Junnoon. 

La 6.4. Menemme Keminmaan Marttojen kanssa yhdessä pilkille Kemijoen jäälle ja nautimme nuotioeväitä Keski-Hervan talon pihapiirissä. Tänä vuonna Marttaliitto viettää 125 v juhlavuotta ja tekevät Suomen Vapaa-ajankalastajien kanssa yhteistyötä. Kesällä ja syksyllä voimme jatkaa yhteistyötä esim. kalakäsittely tai valmistuskurssien merkeissä. Seuran sihteerimme, kun marttailee itsekkin niin yhteistyö järjestyy joustavasti.

Su 7.4. Koko perheen pilkkitapahtuma, Seiskari. Selvittelemme yhteistyötahoja tapahtumaan. Tulehan nauttimaan keväisestä päivästä meidän kanssa meren jäälle.

Su 7.7. Koko perheen onkikilpailut, Sisäsatama. Kaikki lapset palkitaan.

Näiden lisäksi on uistelu- ja onkikisoja kesällä sekä syksyllä. Tule mukaan ja vaikka vain nauttimaan kanttiinin palveluista ja meidän kanssa porisemaan. 

Lisätietoa Kari Junno p. 040 539 8117